1284237866_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

ANJOVISSILAKAT

 

1 dl tillisilppua

1 kg silakkafileitä

rasia anjovisfileitä

3 rkl tomaattisosetta

3 rkl majoneesia

5 dl kermaa

1/2 tl sokeria

öljyä vuoan voiteluun

mustapippuria,  suolaa

 

Voitele matala paistosvuoka öljyllä ja levitä pohjalle tillisilppu. Suikaloi anjovisfileet kapeiksi nauhoiksi. Laita jokaisen fileen keskelle täytteeksi anjovissuikale, Sirota päälle pippuria myllystä. Taivuta fileet kalan muotoon ja asettele ne limittäin vuokaan tillipedille.

Sekoita keskenään tomaattisose, majoneesi, kerma ja sokeri. Kaada liemi kalojen päälle vuokaan. Kaada osa anjovisliemestä päälle. Muista, että se on suolaista. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin tunnin ajan.