Kun lapset ja lapsenlapset pistäytyivät äitienpäivävierailulla hotellissani, he olivat ihastuksesta mykkinä. Vaude Mummu! Upeaa, montako tähteä? Rakennus on todella tervehdyttävän viihtyisä.  

 

1305548461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Huoneeni on korkealla ja pohjoisen puoleiselta parvekkeelta näkyy kauas kymmenien kilometrien päähän vehreisiin, viljaviin naapurikuntiin. On rentouttavaa istuskella päivän päätteeksi isolla terassilla, kun aurinko laskee suurena punaisena pallona horisontin taa. Henkilökunta tuo pyydettäessä kylmiä tai kuumia juomia pikku suolaisten ja makeiden kera iltapalaksi. Palvelu pelaa todella hyvin.

 

1305548523_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sisäparvekkeelta on näkymä runsaiden viherkasvien täyttämään viihtyisään aulabaariin. Lounasaikaan vilske on kova. Kuuluu ranskalaisten korkojen viettelevää kopinaa kahvikuppien kilistessä leivoslautasten vieressä tarjottimella.  Herraseurueet keskustelevat innokkaasti ammatillisista asioista. Opiskelijoita on runsaasti ja ylös asti kantautuu heidän iloinen naurunsa.

 

Vei solisee aulan reunoilla kivikouruissa ja lapsenlapset näkivät mielissään jo uima-altaan houkuttelevan viileyden lasikaton paahtavan auringonpaisteen alla.

 

Sitten löysimme muotinurkkauksen. Mitä upeita yksittäiskappaleita design-asuja! Kesän tulo näkyi jo kirkkaina väreinä. Nyt sovittamaan. Kokoja oli yksi kutakin, joten voih, tuo ihanuus oli väärää kokoa. Materiaaleja oli moninaisia, oli puuvillaa, keinokuitua, bambua, maissia sekä soyaa (?). Oli ryhdikästä, kuosissaan pysyvää ja suloisen pehmeitä luomuksia. Kukka-applikointeja suosittiin runsaasti. Piti sovitella ja sovitella. Tulee juhannus, tuo hopealle kimalteleva sopisi juhliin, ehdotti keskimmäiseni. Hauska spiraalimainen neulos alhaalta ylös antoi eräälle asulle yhdenkoon tunnun ja istui siten napakasti. Väri oli kaunis tumman vihreä, ei aurinkoisen keväinen, mutta jos juhannus onkin viileä? Teki mieli heti hankkia useita. Me naiset innostuimme todella. Naapurihuoneen rouva valitsi hennon vaalean punaisen, joka sopikin tismalleen hänen vaalean ihonsa väriin.

 

1305549142_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ensimmäisellä kerralla mukaani jäi suloinen helmipöllö-kuosi. Vaikka se oli ehkä aavistuksen pieni, se oli vastustamattoman pehmoinen, 60 % bambua loput polyesteria. Rakkautta ensi silmäyksellä. Väri neutraali, sopii moneen.

 

Parasta on, että nurkkausta täydennetään koko ajan, eikä rajoituksia 1/asiakas ole. Varmaan se spiraalikin laukkuuni sujahtaa ja odotellaan uutta juhlamyssy lähetystä. Kivinotkossa pääni kukkii toivottavasti kilpaa luonnon väriyhdistelmien kanssa.

 

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka ahkerin käsin muistatte meitä. Osaisinpa välittää blogissani sen riemun, joka silmistämme loistaa löydettyämme korista mieleisemme myssyn.