Pinaattia ja lammasta

Resepti on peräisin  Pastanjauhajilta.



500 g tuoretta tai pakastepinaattia
2 isoa sipulia
8 valkosipulinkynttä
30 g pinjansiemeniä
350 g lampaanjauhelihaa
1¼ tl jauhettua mustapippuria
½ tl jauhettua maustepippuria
(½ tl kuivattua korianteria)
2 sitruunaa
paistamiseen 30 g voita

Pese ja hienonna pinaatti. Hienonna sipulit ja viipaloi valkosipulinkynnet pitkittäin. Sulata voi kattilassa ja ruskista siinä pinjansiemenet. Nosta ne pois pannulta ja ruskista siinä sipuli ja jauheliha. Lisää mausteet ja valkosipuli. Lisää sitten pinaatti. Sekoita joukkoon pinjansiemenet ja sitruunoista puristettu mehu.
Anna hautua miedolla lämmöllä 30 minuuttia. Tarjoa riisipilahvin kanssa.