1280417480_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

  

 VUOHENJUUSTOLLA TÄYTETYT AHVENFILEET

 

16 kpl ahvenfileitä

levitettävää vuohenjuustoa

ruukku basilikaa

suolaa

mustapippuria myllystä

sormisuolaa pöytään

 

Nuiji ahvenfileet kevyesti tuorekelmun välissä litteiksi. Mausta vasta jauhetulla mustapippurilla. Aseta fileille vuohenjuustosiivut ja silppua päälle basilikan lehtiä. Kääntele maustetussa korppujauhossa. Paista kerrospihvit voissa pannulla molemmin puolin. Tarjoile lisänä sahramikastiketta tai mätitahnalla ja tillisilpulla maustettua kermaviilikastiketta.

 

Sahramikastike

2 rkl voita

1 pieni salottisipuli hienonnettuna

2 dl kuivaa valkoviiniä

2 rkl kala- tai hummerifondia

sahramia

valkopippuria

2 dl ruoanvalmistuskermaa

2 tl lohen mätiä

 

Kuullota sipuli voissa, lisää valkoviini ja mausteet. Keitä muutama minuutti, siivilöi kastike ja lisää lopuksi joukkoon kerma sekä mäti juuri ennen tarjoilua.