VUOHENJUUSTOLLA TÄYTETYT AHVENFILEET
16 kpl ahvenfileitä
levitettävää vuohenjuustoa
ruukku basilikaa
suolaa
mustapippuria myllystä
sormisuolaa pöytään
Nuiji ahvenfileet kevyesti tuorekelmun välissä litteiksi. Mausta vasta jauhetulla mustapippurilla. Aseta fileille vuohenjuustosiivut ja silppua päälle basilikan lehtiä. Kääntele maustetussa korppujauhossa. Paista kerrospihvit voissa pannulla molemmin puolin. Tarjoile lisänä sahramikastiketta tai mätitahnalla ja tillisilpulla maustettua kermaviilikastiketta.
Sahramikastike
2 rkl voita
1 pieni salottisipuli hienonnettuna
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl kala- tai hummerifondia
sahramia
valkopippuria
2 dl ruoanvalmistuskermaa
2 tl lohen mätiä
Kuullota sipuli voissa, lisää valkoviini ja mausteet. Keitä muutama minuutti, siivilöi kastike ja lisää lopuksi joukkoon kerma sekä mäti juuri ennen tarjoilua.